počet produktů: 0
cena: 0,00 Kč
kontaktní formulář
chci zaslat dotaz
počítadlo přístupů
online: 0
dnes: 10
týden: 82
celkem: 57600

https://ales-kalina.cz/koucove/hanka-cermakova//

Recenze zákazníků

              Pro větší informaci o mé firmě jsem se rohodl založit novou složku RECENZE ZÁKAZNÍKŮ. Tato složka by vám měla usnadnit a pomoci se  rozhodnou ve výběru firmy pro vaše oplocení. Všechny recenze, které zde najdete jsou přesnou tištěnou definicí názoru zákazníka, kterou zde vkládám. To si můžete ověřít při vyžádání kontaktu zákazníka. Tato složka je zprovozněna od ledna 2015. Ke každé recenzi zde najdete v GALERII PLOTŮ také fotografie zakázek.

1.Recenze (4.1.2014)
Hodnocení - recenze - firmy Kokino, zastupované p. Prokešem, Tuřany.

 Uvedenou firmu jsem si vybral výběrovým řízením z cca 30 firem za účelem stavby plotu v délce 300 m kolem zemědělské usedlosti na Mělnicku. Důvodem mého rozhodnutí ve výběrovém řízení byla vysoká odborná znalost, poradenství a velmi slušné a zodpovědné chování, dále do detailu vypracovaná cenová nabídka a potažmo i smlouva na dílo se všemi náležitostmi. Mj. chci ještě upozornit, že firma Kokino má na svých web-stránkách odkaz na ceník materiálu a práce, který je jako jeden z mála vypracován do všech detailů a je tak přesvědčivý a transparentní a i reálně platný. Co se týče výroby plotu jako předmětného díla byl jsem i tady velmi spokojen. Jsem člověk, který má rád poctivou řemeslnou práci a potrpím si na preciznost. Počátek výstavby plotu jsem s obavou sledoval připraven upozornit na vzniklé výhrady k dílu. Nejenom, že žádné výhrady nevznikly, ale naopak p. Prokeš odchylky - změny oproti plánu se mnou ochotně konzultoval a postupně mě přesvědčil o vysoké kvalitě a odbornosti a preciznosti jeho práce, takže jsem byl absolutně bez starostí po celou doby výstavby plotu. Předání díla proběhlo přímo idylicky. I ty nejmenší požadavky na zdokonalení plotu byly vyslyšeny s úsměvem k mé spokojenosti. Závěrem chci zde uvést, že je radost potkat firmu takovéhoto formátu - 5x hvězdička !
Firmu Kokino vřele doporučuji všem co požadují kvalitu a spokojenost bez starostí.
Majitel díla - plotu - ing. Libor Vraný

 

2.Recenze (26.5.2015)

Dobrý den,

kontakt na firmu KOKINO jsme získali náhodou v marketu zabývající se tímto sortimentem, potřebovali jsme 12m plotu v zahrádkářské osadě. Pan Prokeš okamžitě poslal cenovou kalkulaci, dohodli jsme termín a máme plot, který obdivují všichni naši sousedi :-) Domluva rychlá, odvedená práce precizní, kolem uklizeno. Jestli budeme ještě potřebovat cokoli, co je v náplni práce pana Prokeše, obrátíme se na něj. Všem potřebným doporučujeme, budete určitě spokojení a nadšení jako my :-)

Marie a Jan z Prahy  

 

3.Recenze (29.5.2015)

Firma nám vyhotovila velká vrata na dvůr. Po počátečním nedorozumnění způsobené spiše naši špatnou představou  se firma zachovala velmi profesionálně a všechny dodatečné požadavky na změnu designu byly bezezbytku splněny. Vzhledem k solidnosti a kvalitní práci jsme se po odevzdáni tohoto díla  rozhodli pro zadání další zakázky. Doufáme,  že budeme opět spokojeni a budeme moci napsat další pochvalnou recenzi

Klady: profesionální a přijemné jednáni, kvalita práce

Zápory: delší dodací lhůta

Doporučujeme :-)

I+V.Skolilovi, Milý

 

4.Recenze (2.6.2015)

 

Firma KOKINO byla jediná z 5 firem, která nám byla ochotna postavit 17m plotu v zahrádkářské kolonii, když se město rozhodlo zde vybudovat veřejnou cestu. Pan Prokeš nás velmi mile překvapil svou ochotou a profesionálním přístupem, dle našich požadavků nám zaslal detailní rozpočet a termín zahájení výstavby, musím říct, že všechno proběhlo rychle a perfektně provedené dílo nás doslova nadchlo. Proto jsme se na pana Prokeše obrátily znovu, když nám soused oznámil, že plot budovat nebude a mi museli nechat vybudovat 27 m plotu mezi zahrádkami. Opět jsme zcela spokojeni s kvalitou a profesionálním provedením d&iacut e;la.

 

Tuto firmu vřele můžeme doporučit všem, kteří potřebují postavit oplocení.

 

Jirka a Zlatka z Kladna

 

5.Recenze (24.4.2016)

Firmu kokino jsem si vybrala náhodným výběrem přes internet,potřebovala jsem oplotit 80m zahrady drátěným plotem s podhrabovými deskami,domluva byla rychlá,pan Prokeš poslal podrobnou cenovou nabídku.S kvalitou plotu jsem spokojená,práce byla rychlá a kvalitní,firmu kokino doporučuji a určitě bych neváhala si ji vybrat pro stavbu dalšího oplocení.

Realizace Příbram

 

 

6.Recenze (24.4.2016)

 

Náhodně jsme na internetových stránkách poté, co jsme se rozhodli zbourat a postavit nový plot před domem, narazili na pana Jana Prokeše z Tuřan. Plot byl vyprojektován společnou domluvou a postaven panem Prokešem tak, jak jsme si představovali. Navíc zmiňujeme laskavé a rychlé jednání, pečlivou práci a plnění všech domluv v průběhu stavby. Bartoňovi, Mšec

7.Recenze (27.7.2016)

Recenze na firmu KOKINO - Prokeš

                         V červnu 2016 jsem si u firmy KOKINO objednal oplocení a dlažbu kolem domu. Pan Prokeš si přijel prohlédnout náš rodinný dům, sdělili jsme mu co by jsme

chtěli udělat a do dvou dnů nám poslal svou nabídku, kterou jsme akceptovali. Provedená práce proběhla v harmonogramu, který jsme si domluvili. Na naše požádání nám

udělal i dodatečné práce a poradil, co by se ještě dalo vylepšit.

                        Požadované práce - kamenná zídka s bránou a brankou v přední části domu, dlažba a klasické zelené oplocení v zadní části pozemku byly provedeny kvalitně a dle našeho přání. S klidným svědomím mohu tuto firmu doporučit.

 

               L.V., Unhošť

8.Recenze (14.9.2016)

           Firmu Kokino jsme oslovili při rekonstrukci dětského hřiště v naší obci. Mile nás potěšil vstřícný, prozákaznický přístup pana Prokeše. Na naši žádost vypracoval cenovou nabídku, která nás oslovila svou přehledností a především výhodností oproti konkurenčním nabídkám. Během realizace zakázky dokázal operativně reagovat na naše připomínky a změny zadání vyplývající ze specifik oplocení dětského hříště, kdy je brán zřetel na bezpečnost hrajících si dětí. Firmu Kokino můžeme dalším zákazníkům jen doporučit.

Starosta Obce Tuřany Jiří Pospíšil

 

9.Recenze (14.10.2016)

    Náš projekt zahrnoval bránu, branku a kus plotu, který byl z části v prudkém svahu. Měli jsme představu jak by to mělo vypadat, ale výsledek předčil naše očekávání. Pan Prokeš je velký profesionál a zkušený řemeslník, který je se svou prací spokojený až když je spokojený zákazník. Vždy se snaží vyjít klientovi vstříc. Jednání s firmou bylo vždy rychlé, věcné a korektní.

 
S klidným svědomím mohu firmu Kokino doporučit. S jejich prací budete určitě spokojeni.

S pozdravem
Tomáš Weigner Zdiby
 
10.Recenze (28.10.2016)
 

Firmu Kokino resp. Pana Prokeše  jsme si na stavbu oplocení pozemku vybrali asi z 5 různých nabídek.

Hlavními důvody byly příznivá cena, ale i osobní prohlídka pozemku a  rychlé a přehledné zpracování cenové nabídky, kterou nešlo odmítnout. Postupem realizace stavby plotu jsme se utvrdili v tom, že jsme vybrali správně. Pan Prokeš odvedl poctivou a velmi kvalitní práci, v průběhu které přicházel  se svými nápady a postřehy jak plot udělat lépe, praktičtěji a zajímavěji.

Výsledná cena díla se od prvotní nabídky téměř nelišila. S Panem Prokešem jsme byli naprosto spokojení  a rozhodně ho doporučujeme i ostatním.

Rybníčkovi – Králův Dvůr

11.Recenze (28.10.2016)

"Rychle a bezproblemove jednani, cena solidni, rychlost provedeni odpovidala povetrnostnim podminkam - plot byl zadavan pred zimou a samotna stavba byla provedena za par dni. Majitel firmy pan Prokes je spolehlivy, muzeme pouze doporucit.

Tomas Cabak, 723809680, Hřebeč, Kladno, 30.1.2017"

 

12.Recenze (9.5.2017)
Již delší dobu jsem sháněla někoho, kdo mi udělá plot k rodinnému domu - pletivo i přední zděnou část. Na pletivo občas někdo zareagoval, ale do
zděné části se nikomu nechtělo, buď rovnou napsali, že to nedělají a ve většině případů oslovené společnosti ani neráčili zareagovat. O to více mě
překvapil přístup pana Prokeše, kterého jsem jednou večer našla na internetu. Ihned druhý den se ozval a domluvili jsme si schůzku. Na schůzce plot
zaměřil, odpověděl na mé dotazy, poradil nejlepší řešení. Pak samozřejmě uběhl nějaký čas, hlavně počasí nám moc nepřálo (to jediné pan Prokeš
neovládá :-)) a výsledkem je krásný plot, přesně podle mých představ. Když jsem zjistila, že pan Prokeš pokládá i zámkovou dlažbu byla moje volba
jasná.

paní Alena ..Chotětov

 

13.Recenze (9.9.2017)

Moc děkujeme za realizaci našeho plotu a moc příjemný lidský přístup. Práce byla odvedena přesně jak jsme si představovali a jednání s panem majitelem bylo moc fajn